Partners

EMT organiseert elk jaar een tal van activiteiten. Als studentenvereniging hebben we steun nodig om dit te realiseren, hiervoor krijgen wij hulp van onze partners.

Hoofdsponsors


Sponsors

 

Van Roey is een bedrijf gelegen in Rijkevorsel en is welbekend in de Kempen. Als bouwheer kunt u bij hun terecht voor een brede waaier aan projecten: state of the art kantoren, complexe industriegebouwen, woonzorgcentra of een eerder eenvoudige opdracht; hoe groot of hoe klein een project ook is, Van Roey heeft veel kennis in huis op technisch en op strategisch vlak.

Meer info

 

Transport Roosens NV is niet alleen gespecialiseerd in containertransport maar ook in tanktransport, diepladertransport en convetioneel transport. Voor al deze manieren zit je goed bij Transport Roosens.

Ervaren en goed opgeleide chauffeurs vervoeren elke lading veilig van en naar de Benelux, Frankrijk of Duitsland.

Meer  info

Smulders is een internationaal staalconstructiebedrijf met meer dan 1000 werknemers verspreid over vestigingen in België, Polen en het Verenigd Koninkrijk. We hebben een jarenlange ervaring in de engineering, productie, levering  en montage van voornamelijk zware en technische complexe staalconstructies

Meer info

 Odoo + afbeelding en tekst

Renotec is een bouwbedrijf gelegen te Geel. Met hun 730 medewerkers en 110 projectleiders maken zij uitdagende project waar! Dit kan gaan van betonnen tunnel, historisch gebouw of een imposant kunstwerk. Hun ervaring is groot en ze hebben een grote knowhow! Zij beginnen waar de traditionele aanemer stopt.

Meer info

Pdm is een expertisebureau. Ze zijn gespecialiseerd in de optimalisatie van productieomgevingen, en in de ontwikkeling van technologie voor de complexe machinebouw. Pdm is opgericht in 1971. Ze hebben nu 5 verschillende vestigingen met 200 experts die dagelijks klaar staan.

Meer info

Pa solutions is een bedrijf opgericht in het jaar 1986. Ze zijn vooral gefocused in chemie, pharmacie, biotech, olie, gas en automotive. Process Automation Solutions is een van de toonaangevende onafhankelijke aanbieders van complete automatiseringsoplossingen voor de proces- en maakindustrie.

Meer info
Odoo + afbeelding en tekst

Axxes is een no-nonsens IT Consultancy organisatie. Als Full-Service Project Sourcing specialist leveren we flexibele en kwalitatief hoogwaardige ICT diensten op vlak van software development, testing, infrastructuur, project management, analyse en data.

Meer info
Odoo + afbeelding en tekst


Sweco is van oorsprong een Nederlands advies- en ingenieursbureau dat in 1913 werd opgericht. Het was in 2015 het op twee na grootste bedrijf op zijn gebied in Europa, met ongeveer 7.000 werknemers en 300 kantoren verspreid in de regio en nog eens 50 elders in de werkeld. Sweco houdt zich in België bezig met ingenieursadvies op gebied van mobiliteit en infrastructuur, bouw en vastgoed, gebiedsontwikkeling, energie, water en industrie.

Meer info

Interesse in wat wij kunnen betekenen voor uw bedrijf?
Contacteer onze PR via onderstaand formulier